Ympäri puistoa sijaitsee useita suuria ja hyvin varustettuja katettuja grillauspaikkoja. Pääosassa grillikatoksista on mikroaaltouuni, kahvinkeitin, muurikka ja kaasupoltin, juokseva vesi sekä tietenkin puulämmitteinen grilli.

 

 

grillikatokset

 

DSC_0325

 

Peräkärryajelua ei järjestetä kesällä 2020 koronavirustilanteesta johtuen. Katso lisätietoja muista muutoksista ja huomioon otettavista asioista Kiviniityn Kotieläinpuiston koronainfosta:

Kiviniityn Kotieläinpuiston koronainfo

Ponitalutusta ei järjestetä 2020 kesällä koronavirustilanteesta johtuen. Katso lisätietoja muista muutoksista ja huomioon otettavista asioista Kiviniityn Kotieläinpuiston koronainfosta:

Kiviniityn Kotieläinpuiston koronainfo

Kotieläinpuiston alueelle ei voi tuoda omaa koiraa. Puistossa on asiakkaiden koiria varten neljä katettua koiratarhaa, joissa on vesikupit. Kesällä koiraa ei saa jättää autoon edes lyhyeksi ajaksi. Koiraparkki sijaitsee lipunmyynnin vieressä. Koiraparkki on veloitukseton.

Koronavirustilanteesta johtuen toivomme, että asiakkaat varaavat mukaan omat eväät, omien eväiden syömistä varten käytettävissä on useita grillikatoksia.

Kotieläinpuistossa maksuvälineenä käy vain kortti, käteistä emme ota vastaan. Suosittelemme lähimaksuominaisuuden käyttöä aina, kun se on mahdollista.

Kahvilaan tullessa kädet tulee desinfioida. Tätä varten on desinfiointipiste oven läheisyydessä. Kahvilarakennuksen läpi liikutaan vain yhteen suuntaan. Pidä riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin. Kahvilassa henkilökunta tarjoilee tuotteet ja tuotevalikoima on huomattavasti normaalia rajatumpaa. Matkamuistomyymälän puoli on suljettuna. Kahvilan toiminta voi olla tavallista hitaampaa näissä poikkeavissa olosuhteissa, pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä jonottaessa.

 

Kahvilan yhteydessä on tilavat wc:t, Inva-wc sekä lastenhoitohuone, kulku wc-tiloihin kahvilan oikeanpuoleisesta ovesta.

 

Ravintolaa tai lounastarjoilua puistossamme ei ole. Suosittelemme hyödyntämään hyvin varustellut grillikatoksemme ja varaamaan omat eväät retkelle mukaan.

DSC_0359

Lähimmät ravintolat sijaitsevat Häijäässä 5km etäisyydellä on Nesteen liikenneasema ja Hesburger. Aivan Kiviniityn Kotieläinpuiston lähellä, 1km päässä sijaitsee Ykkösrasti niminen lounasravintola.